Om

Knut Fonn 


Jeg har alltid tatt mye bilder og vært interessert i foto. Interessen har tatt seg opp igjen de siste årene og noen vil vel kanskje si at det er noe i overkant av en hobby. For tiden er jeg leder i Tønsberg Kamera klubb og dette er et engasjement jeg liker godt. Mange fine mennesker å jobbe med og mye morro, men det tar tid, så noen ganger er det vanskelig å prioritere fotografering. Men den utfordringen får jeg leve med litt til tror jeg.


Når det gjelder foto så blir det mye litt av hvert, men synes street foto er gøy. His dere ser på galleriet som det er link til på forsiden så vil dere se at det er mye reisebilder og street der. Men prøver jo å fange endel annet på brikka også. Dyr blir det lite av - det får de med stor tolmodighet ta seg av :-)


Kameraet er en fast følgesvenn, enten det er en kort biltur i nærområdet, jobbreise,  båttur eller en liten gåtur/bytur

Kort om kamerautstyret mitt

Jeg  bruker et Nikon D750 kamera. Favoritt objektivene mine er  (Nikon 24-120mm, f4, som benyttes mest)

(Sigma 12-24mm vidvinkel) (Sigma Art 35mm, f1,4) og  (Nikon 85mm, f1,8 til portrett)


Bildene mine...

Det vil bli vist et utdrag av bilder her på websidene, men i galleriet vil du finne det meste. Skulle du finne et bilde du  kanskje fikk lyst på så ta kontakt . Vi blir helt sikkert enige  om forstørrelse  og pris.  Jeg bruker primært Japan Photo til å lage bildene mine.


KontaktinformasjonMobil:  +47 900 66 233

Epost: knut@kffoto.noPraesent suscipit dolor lacus laoreet venenatis eros iaculis.